Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

E3: Sony komt met Playstation Move Racing Wheel

Omdat aan je DualShock draaien gewoon niet leuk genoeg is, komt Sony binnenkort met de Playstation Move Racing Wheel. Deze nieuwe accessoire veranderd de Move controller is een heus stuurwiel, maar daar blijft het niet bij.

Het nieuwe stuurwiel wordt namelijk ook voorzien van de nodige gaming controls. Op de analoge sticks na zijn de meeste knoppen van de Dual Shock op de nieuwe accessoire terug te vinden. De Playstation Move Racing Wheel kan het best worden vergeleken met de Wireless Speed Wheel van Microsoft en de Wii Wheel van Nintendo. Je hebt namelijk geen force feedback waardoor hij minder geschikt is voor serieuze racers. De verwachting is dan ook dat Sony met deze accessoire mikt op spelers van de nieuwe LittleBigPlanet karting game.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.