E3: Max Payne Eindelijk op PC

Ook PC gamers kunnen nu het dramatische en tegelijk spannende leven van beroepsalcoholist Max Payne beleven in de nieuwe Max Payne 3. Twee weken geleden lanceerde Rockstar de game al op de Playstation 3 en de Xbox 360. Met de release van vandaag maakt de game tevens een mooi einde aan de Meimaand Filmmaand van Veronica die dit jaar door Max Payne 3 werd gesponsord.

In Max Payne 3 is Max een lijfwacht voor een steenrijke familie in São Paulo geworden. Hij kan daarbij natuurlijk niet van de alcohol afblijven al blijkt zijn verslaving al snel het kleinste probleem dat hem in de weg zal staan.

Max Payne 3 kent naast een steengoed verhaal ook weer een spectaculair stukje gameplay met realistische physics en prachtige graphics. Wil je meer weten over Max Payne 3? Lees dan onze (console) review van de game.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram