Picture of Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

Verslag: Veronica Drive-In Première 2012

GdgetGear.nl was erbij. Bij de première van Men in Black tijdens de Veronica Drive-In Première in de Amsterdam Arena waar we de nieuwe film met Will Smith, Men in Black 3, op een wel heel bijzondere manier mochten ervaren. Overigens was het feestje niet beperkt tot de film.

Zoals je ongetwijfeld hebt gemerkt is Rockstar Games’ Max Payne 3 de grote sponsor van de Veronica Meimaand Filmmaand en daarmee ook van deze drive-in in de Amsterdam Arena. Het mag gezegd worden. De twee hebben hun best gedaan om ondanks het slechte weer, er een topavondje van te maken.


(klik voor de vergroting)

Voordat de film van start ging, was er namelijk uitgebreid de mogelijkheid om kennis te maken met Max Payne 3. Er stonden een stuk of tien Xbox 360 en een stuk of 10 PS3 demopods waar je de game op kon spelen. Daarnaast kon je staren naar een serie auto’s van Mercedes.

Voor de actieveling had Rockstar ook nog een leuke uitdaging. In de Arena vloog een modelvliegtuig waar je met lasers op mocht schieten. De vijf topscoorders van de avond werden voorzien van de Max Payne 3 game.

Geluid was belangrijk tijdens de avond. Niet alleen tijdens de film, maar ook ervoor. Veronica had namelijk een leuke DJ neergezet. Hoewel deze voorzien was van een prachtige 2.1 opstelling, werd het gebruik van Veronica’s eigen FM-zender gepromoot. Het mooie daarvan was dat ook het geluid van de film over onze eigen speakers knalden en met de raampjes dicht is dat toch echt wel een enorm leuke ervaring.

Dan nu de Men in Black 3 film zelf. In deze film reist Will Smith terug in de tijd, naar een periode waarin zijn collega nog een gezellige jonge vent was. Samen hebben zij als doel om een ruimtewezen uit te schakelen dat in staat is om door de tijd te reizen. Het klinkt misschien nodeloos om te zeggen, maar de film staat bol van de actie en humor. Een echte aanrader dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.