E3: EA’s Nieuwe Titels

Op de E3 heeft EA bekendgemaakt welke titels tijdens het evenement speelbaar zullen zijn. Dat de nieuwe FIFA 13 hier tussen zit is natuurlijk een nobrainer. Toch heeft het bedrijf ook nog een aantal aangename verassingen in petto.

Battlefield 3: Close Quarters and Battlefield 3: Armored Kill

Jawel, deze twee nieuwe DLC zijn al speelbaar op de E3. De nieuwe Close Quarters DLC mag je in juni verwachten. Armored Kill staat voor september op de planning. De DLC verschijnen op de Xbox 360, Playstation 3 en de PC.

Crysis 3

We wisten al een beetje dat dit eraan zat te komen. Eindelijk een vervolg op het legendarische Crysis. Wederom heeft het team van Crytek de game volgepompt met zwaar grafisch geweld waardoor het wederom een shooter wordt die de toon zal zetten.

Ditmaal ga je als Prophet de stadsjungle van New York City in. De stad is veranderd in een regenwoud waar jij helemaal in je element bent. Tactiek is belangrijk in Crysis 3. Of het nou een mens of een alien is, jij zal alles uit moeten schakelen.

Crysis 3 heeft nog geen releasedate, maar zal verschijnen op de Xbox 360, Playstation 3 en PC.

FIFA 13

EA zet de strijd om de bal voort in FIFA 13. De game biedt spelers nog meer vrijheid op het veld. In FIFA 13 zal de EA Sports Football Club een belangrijke rol gaan spelen.

FIFA 13 verschijnt in de herfst op de Playstation 3, Xbox 360, PS Vita (eindelijk!), Wii, PC, Playstation 2, 3DS, PSP, iOS en Android.

Madden NFL 13

American Football leeft hier misschien niet zo erg als in de USA, maar de fans mogen ook in 2012 een nieuwe versie van de game verwachten. EA heeft de game van voor tot achter aangepakt waardoor het de meest innovatieve Madden NFL ooit moet worden.

Medal of Honor: Warfighter

Ben je klaar met Battlefield? Dat is mooi, want de nieuwe MoH verschijnt op 25 oktober voor de Xbox 360, Playstation 3 en op de PC. Je maakt in MoH deel uit van een Amerikaanse elite eenheid die wereldwijd de strijd met terroristen en ander tuig aan zal gaan. Uiteraard mogen we weer een spectaculaire multiplayer verwachten.

NBA Live 13

De NBA, nog zo’n topsport uit Amerika. EA heeft ingezet op verbetering van de gameplay en zal de nodige innovaties laten zien. NBA Live 13 verschijnt in oktober op de Xbox 360 en de Playstation 3.

NHL 13

De laatste EA Sports titel die een update krijgt is NHL 13. In deze hockeygame heeft EA grote stappen met de gameplay gemaakt waardoor de game een stuk sneller is geworden en creativiteit en strategie een belangrijkere rol gaan spelen.

NHL verschijnt op 13 september op de Xbox 360 en Playstation 3.

SimCity

De game waar menig strategieliefhebber op zit te wachten is natuurlijk de nieuwe SimCity. De game zal al wel speelbaar zijn op de E3, maar je moet nog lang wachten voor je echt de touwtjes van jouw stad in handen kan nemen. SimCity verschijnt pas in februari 2013 en zal enkel op de PC verschijnen.

Star Wars: The Old Republic

Het is geen nieuws dat het niet goed gaat met SWTOR. Wij reviewden hem en waren dik tevreden met de MMO, maar het aantal gamers neemt af en BioWare heeft ook nog eens afscheid moeten nemen van een deel van de ontwikkelaars. Toch mogen we ook dit jaar weer een nieuwe lading content voor deze MMO verwachten.

BioWare komt met nieuwe verhaallijnen, nieuwe PvP content en tilt de game naar een hoger niveau. BioWare laat hiermee zien dat het naar de gamers luistert. Nu maar hopen dat het aantal gamers dat aan de MMO deelneemt weer zal stijgen.

Meer nieuws, morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram