E3: EA Sports Footballclub en Meer Beelden FIFA 13

EA heeft een nieuwe trailer vrijgegeven met daarin beelden van de nieuwe FIFA 13 die we later dit jaar van dichtbij kunnen bekijken. De nieuwe trailer bevat bijna alleen maar gameplay footage en is daarmee een goede indicatie van wat we mogen verwachten.

Zo lijkt de balcontrole met touch control sterk verbeterd te zijn en ook het gebruik van de Player Impact Engine stelt karakters in staat om op prachtige manieren met elkaar in botsing te komen. Het filmpje laat ook zien hoe de nieuwe dribbelfuncties uitpakken. We zien echt prachtig voetwerk.

Ook de tactische vrije trappen lijken verbeterd te zijn en zorgen voor nog meer spektakel in het spel. De intelligente aanvallen maken een één-tweetje nog makkelijker. Eigenlijk moet je de trailer gewoon even bekijken om echt te begrijpen waar ik het nou over heb.

EA heeft ook de mogelijkheden van de EA Sports Football Club sterk uitgebreid. Met name het beloningsprogramma is op de schop gegaan. Je gaat in het spel Football Credits verdienen en deze kan je in de speciale shop uitgeven om zo nieuwe tenues, vreugdedansen en eigenschappen voor je eigen prof speler te ontvangen. Heb je al punten in FIFA 12 verdiend, maar niet uitgegeven? Dan kan je deze naar FIFA 13 overschrijven.

De nieuwe Football Club bevat ook een nieuwe iOS en Android app. Oké, Android gebruikers moeten nog even wachten tot het zover is, maar met je iPhone of iPod Touch kan je op de hoogte blijven van je voortgang in de game en de nodige clubfuncties uitvoeren. Daarnaast kan je prestaties op Facebook delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram