EA heeft een nieuwe Need for Speed: Most Wanted aangekondigd. De nieuwe Most Wanted moet op 1 november in de schappen liggen en belooft weer de nodige spanning. Daarnaast maakt Need for Speed gebruik van Autolog, een variant op Battlelog van Battlefield 3. In 2005 lanceerde EA een game onder exact dezelfde naam.

Autolog kwamen we al eerder tegen in Need for Speed: Hot Pursuit van Criterion Games, maar zal nieuwe functies bevatten. Criterion zit ook achter deze editie van Need for Speed en kennen we natuurlijk ook van de Burnout serie.

Need for Speed Most Wanted speelt in een open wereld waar je credits moet verdienen door races te winnen en uitdagingen te volbrengen. Zo moet je onder anderen de politie langere tijd van je afschudden.

Om de game spannender te maken neemt NFS afscheid van checkpoints. Iedere race kent een begin en een eind. Hoe je daar komt is jouw probleem.

Beschikbaarheid

Need for Speed ligt 1 november in de winkel en verschijnt op de Playstation 3, Xbox 360, PS Vita en PC. Daarnaast werkt EA aan een mobiele versie en verschijnt er een limited edition. In de limited edition krijg je dubbele punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.