GadgetGear.nl

De ASUS ROG Tytan CG8890 Herdefinieert de Desktop PC

Bij het horen van de ASUS Transformer denken we meteen aan de tabler/netbook hybrids die het bedrijf sinds vorig jaar produceert, maar er is een PC bij Asus die de naam Transformer ook waardig is. Hij krijgt hem alleen niet. Het gaat om de nieuwe ROG Tytan CG8890 van ASUS. Deze nieuwe desktop PC veranderd […]

Bij het horen van de ASUS Transformer denken we meteen aan de tabler/netbook hybrids die het bedrijf sinds vorig jaar produceert, maar er is een PC bij Asus die de naam Transformer ook waardig is. Hij krijgt hem alleen niet. Het gaat om de nieuwe ROG Tytan CG8890 van ASUS.

Deze nieuwe desktop PC veranderd met de druk op een knop namelijk in een heuse gaming PC. Zodra je op de ROG-knop drukt schuiven panelen opzij om een serieuze lading ventilatoren bloot te geven. Ventilatoren die er voor zorgen dat je de PC heel ver kan overklokken. Jawel, de ROG Tytan CG8890 is ruwe gamingpower.

Reageren