Lang, lang geleden schreef ik al eens over de GameBonePro. Een draadloze controller om iOS games mee te spelen. Een leuk idee, maar een idee wat volgends mij nooit tot een echt product is geworden. Nu probeert 22moo het weer. Ditmaal met een stuurwiel voor de iPad, iPhone en iPod Touch.

In tegenstelling tot de stuurwielen die je in de lucht moet houden, bevestig je deze op een tafel waardoor je in ieder geval niet het idee hebt dat je echt in de lucht aan het sturen bent. Van Force Feedback e.d. is echter geen spraken, maar hij ziet er wel lekker stevig uit. Het idee om je apparaat met klittenband op het stuurwiel te bevestigen staat mij persoonlijk ook niet zo aan.

De GameBone Racer is een Indiegogo project. Vergelijkbaar met Kickstarter. Daar lopen de bezoekers helaas nog niet echt warm voor het ding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.