Arjan Olsder
Arjan Olsder

GameBonePro, een Gamecontroller Voor de iPhone

Een bedrijf genaamd 22Moo is bezig met de ontwikkeling van de game controller voor de iPhone en iPod Touch. Natuurlijk zijn er al een aantal alternatieven, maar deze controller brengt een paar leuke extra opties.

De controller heeft wat weg van die van de Xbox 360. Hij kan zowel bedraad als draadloos op de iPhone en iPod Touch worden aangesloten. Nu hoor ik je al denken, waarom met een kabel spelen als het ook zonder kan!? Dat komt door de 2000mAh accu die in de controller weggestopt zit. Deze kan namelijk niet alleen de controller voeden, maar ook de iPhone zelf. Door te gamen loopt de batterij immers snel leeg.

Er zitten nog een paar aardige hardware features op de controller. Zo zit er een led bar op die aangeeft wat de status van de accu is en beschikt het apparaat over zowel extra speakers als een microfoon en koptelefoon aansluiting.

Om het gamen met de controller nog makkelijker te maken, komt hij met een desk stand voor de iPhone. Daarmee kan je zowel horizontaal als verticaal spelen. Het geheel ligt inmiddels bij Apple om gecertificeerd te worden. We wachten dus af…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.