Vodafone op Reis, Alles voor 2 Euro per Dag!

Vodafone komt met de nieuwe Alles-in-1 Op Reis bundel. Met deze bundel is het mogelijk om te bellen, SMSen en te internetten in het buitenland voor maar twee euro per dag. De bundel is bruikbaar in de 42 Vodafonelanden.

De bundel bevat dagelijks 20 SMS-berichten, 20 belminuten om te bellen, 20 belminuten om gebeld te worden en 35MB internet. De bundel is beschikbaar voor zowel abonnementhouders als pre-paid gebruikers. Voor zakelijke gebruikers heeft Vodafone een Alles-in-1 deal die twee keer zo duur is en twee keer zoveel belminuten, en SMS berichten bevat. Opvallend is dat er maar 5MB meer aan internetverkeer in zit.

Gebruik van de bundel is gemakkelijk. Je moet hem één keer activeren. Iedere keer dat je jouw toestel in het buitenland gebruikt, schrijft Vodafone voor die dag €2 euro van je rekening of tegoed af. De bundel is vanaf 15 juni te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events