Het duurt nog maar heel even voor hij in de winkel ligt. De Samsung Galaxy S III, dé nieuwe flagship smartphone van Samsung. Gisteren werd het toestel gepresenteerd aan de pers en natuurlijk waren wij erbij. Aan de Loosdrechtse Plassen, een prachtige plek voor een smartphone die geïnspireerd is door de natuur.

Voor de Galaxy S III heeft Samsung gekozen voor een strakke witte doos wat een zeker gevoel van luxe uitstraalt.

Wanneer we de doos openen, treffen we natuurlijk meteen de nieuwe Galaxy S III aan. De belangrijkste kenmerken (Super AMOLED scherm, Android, Quad-Core CPU, Bluetooth en NFC) staan nog even duidelijk op de beschermende folie geprint.

Onder het toestel ligt de quick-start handleiding en een berg accessoires.

In het doosje zitten de USB-lader, 2100mAh accu, in-ear headset met vier formaten eargels en natuurlijk de USB kabel.

Vooruitlopend op de review die jullie over enkele dagen kunnen lezen, kan ik nu al zeggen dat de Galaxy S III een lekker snel toestel is met heel veel slimme ideeën. Het Super AMOLED display, dat gemaakt is in een filmische 16:9 verhouding, is ook nog eens een pracht om naar te kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.