Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

StarHawk Woensdag in de Winkel (PS3)

Met de lancering van de Playstation 3 was de game Warhawk mijn absolute favoriet. Het was heerlijk om in een team met verschillende voertuigen en zelfs geschutskoepels samen te werken om je doel te bereiken. Vanaf morgen ligt Starhawk in de winkel. Het veelbelovende vervolg.

In Starhawk zijn de Rifters en Outcast in gevecht om het kostbare Rift Energy geraakt. Jij kruipt in de huid van Emmett Graves, een huurling die na een rift energy besmetting door de samenleving is verstoten. Hierdoor ben je in staat om real-time je omgeving aan te passen.

Ook Starhawk is weer een third-person shooter die zich in complete chaos afspeelt. Hoewel Warhawk al enigszins futuristisch overkwam, neemt Starhawk je letterlijk mee naar de sterren, maar daar stopt de actie niet. Je kan in Starhawk namelijk gebruik maken van het Build & Battle systeem. Daarmee kan het complete slagveld worden aangepast. Speel je online, dan kan je met maximaal 32 personen het gevecht aan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.