Samsung Herdefinieert de Series 9 Notebook

Gisteren presenteerde Samsung in de Beurs van Berlage in Amsterdam haar nieuwste innovatie op het gebied van laptops. Het gaat om de nieuwe Series 9 van de Koreaanse gigant. De technici van Samsung hebben maar liefst 33.000 uur in het nieuwe ontwerp gestoken.

De nieuwe Series 9 is voorzien van een 13,3 inch HD+ SuperBright Plus anti-reflectie scherm, is 12,9mm dik en weegt slechts 1,16Kg. De standaarduitvoering is voorzien van 128GB SSD en 4GB RAM-geheugen. De opstarttijd van de laptop bedraagt slechts 10 seconden.

Door het HD+ SuperBright Plus anti-reflectie scherm is het gemakkelijker om de Series 9 in de zon te gebruiken. Daarnaast is het toetsenbord verlicht zodat je er ook in het donker mee uit de voeten kan. Beiden passen zich aan de omgevingsomstandigheden aan voor optimaal zicht en optimaal accugebruik.

Beschikbaarheid

De Series 9 van Samsung ligt begin juni in de winkel en gaat €1.399 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.