Gisteren mochten we nog schrijven over de beschikbaarheid van S Voice voor alle Android 4.0 toestellen. Samsung was (begrijpelijk) minder blij met dit nieuws. Samsung heeft S Voice dan ook weten te blokkeren op toestellen die zich geen Galaxy S III mogen noemen…

S Voice blijkt een aangepaste versie van de software van Vlingo, die gebruik maakt van de infrastructuur van Vlingo. Daarbij moet het toestel zich identificeren. Dat is waar Vlingo nu het gebruik van S Voice blokkeert. Je kan Vlingo neppen door de telefoon in te stellen als Galaxy S III. Dat werkt via een aanpassing van het build.prop-bestand. Dat is echter een lastige ingreep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.