Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung’s ‘Siri’ Openbaar

De Samsung Galaxy S Rom (de specifieke Android versie voor dit toestel) is een week voor de release uitgelekt. Onderdeel van de nieuwe Samsung Galaxy S III blijkt een Siri-achtige dienst van Samsung zelf. Samsung noemt haar Siri ‘S Voice’. S Voice is nu beschikbaar voor alle Android 4.0 toestellen.

Ontwikkelaars zijn met de nieuwe ROM aan het spelen en proberen daar stukje bij beetje interessante elementen uit te slopen. Één van de eersten daarvan is de APK voor S Voice. Deze APK is op iedere Android 4.0 te installeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.