Ook Belkin komt met WiFi AC Producten

Na Netgear en Buffalo heeft ook Belkin nu aankondigingen gedaan rond een nieuwe serie draadloze WiFi producten die ondersteuning bieden voor het nieuwe 802.11AC protocol. Hierdoor schieten de snelheden van draadloze netwerken omhoog.

Opvallend aan de introductie van Belkin is dat het claimt één van de eersten te zijn, maar ook als eerste geen daadwerkelijke informatie over het assortiment geeft. We zien iets dat dé nieuwe router van het bedrijf voor moet stellen, maar het persbericht linkt enkel naar een algemeen verhaal over de voordelen van AC routers en een website over 5gWiFi waar we meteen een Netgear router te zien krijgen. Met andere woorden, Belkin komt met nieuwe producten, maar promoot voorlopig alleen de technologie waar anderen al wel producten voor klaar hebben liggen. Opmerkelijk….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.