CES: Buffalo Introduceert Snelle AirStation Nfinity Wi-Fi Adapter

Buffalo heeft vandaag haar nieuwe Airstation Infinity aangekondigd. Deze USB Wi-Fi adapter is in staat om tot datasnelheden tot 450MB/s te bereiken. De nieuwste routers kunnen deze snelheden al wel aan, maar de meeste computers en laptops (zeker met ingebouwde Wi-Fi) zijn niet in staat hier gebruik van te maken.

De AirStation Nfinity maakt gebruik van de 802.11n-standaard in combinatie met 3X Mimo. Hierdoor combineert de adapter drie datastromen van 150MB/s. Door ondersteuning van AOSS, is de adapter met één druk op de AOSS knop van de router en van de adapter in te stellen.

Buffalo heeft meteen van de gelegenheid gebruikgemaakt om haar nieuwe garantiebeleid aan te kondigen. Voortaan geeft Buffalo 3 jaar garantie op haar hardware.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.