Arjan Olsder
Arjan Olsder

Kijkje in de SpaceX Dragon

Hij was al veel in het nieuws. De nieuwe Dragon SpaceX raket die het ruimtestation ISS de komende jaren zal bevoorraden. ‘Onze’ André werd belast met de taak om de capsule binnen te halen en mocht hem verkennen. Via Flickr geeft de social media held ons een unieke blik in de capsule.

André beschrijft de nieuwe SpaceX Dragon als “Mooi. Ruim. Modern. Blauwe LEDs. Voelt beetje als SF film decor. Komt dan ook uit Los Angeles.” Voorheen waren de astronauten voornamelijk afhankelijk van ESA gezien NASA al haar Space Shuttles heeft afgeschreven. Het is de eerste keer dat een commercieel bedrijf wordt ingeschakeld voor de ISS en de eerstvolgende vluchten van SpaceX staan ook al in de planning.

Neem zelf ook een kijkje op de Flickr pagina’s van André Kuipers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.