GadgetGear.nl

iPevo Bendi, een Snoertje als Carmount

Hoewel steeds meer in-car audiosystemen met USB zijn uitgerust, komt de oude 3.5mm audiojack AUX aansluiting het meest voor in auto’s en dat is handig. Zo kan je namelijk allerlei soorten MP3 spelers aansluiten. Speciaal voor diegenen die een kleine speler zoals de iPod Nano gebruiken heeft iPevo een nieuwe car Mount bedacht. De Bendi.

De Bendi is eigenlijk niet heel veel meer dan een standaard AUX kabeltje met twee3.5mm jack-pluggen aan beide kanten. Het grote verschil zit hem dan ook in de isolatie van de kabel. Deze is enorm stevig waardoor hij zijn vorm behoudt. Je kan hem hierdoor als carmount voor jouw MP3 speler gebruiken.

De Bondi is er in twee maten. Één van 13CM en één van 16CM. Gelukkig hoef je niet te kiezen. In één verpakking krijg je beide snoertjes.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.