Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

iDrum, Draadloos Drummen op iOS

Er zijn al talloze apps waarmee je flink van je af kan drummen, maar binnenkort is er iets nieuws. De iDrum accessoire. Een accessoire die je draadloos met je iPhone, iPod Touch of iPad kan verbinden om ook fysiek even los te kunnen gaan.

De iDrum bevat maarliefst zeven drumpads die je via de bijbehorende app in kan stellen. Met de app kan je meedrummen op je favoriete tracks, of zelf een drumsessie opnemen. Naast een aantal muzikale apps, komt de ontwikkelaar ook met een aantal games om je ritme te testen.

Wil je de accessoire in Nederland kopen, dan zal je voor nu tot import over moeten gaan. In de komende weken ligt hij namelijk in de Amerikaanse eshops. Daar zal hij $69,99 gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.