Tatoeages, piercings en andere huidversieringen. Het is allemaal niet mijn ding. Toch wist de iDermal wel mijn aandacht te trekken. Nee, ik zou dit voor geen goud willen hebben, maar een iPod als horloge dragen zonder een bandje aan te moeten schaffen heeft wel iets stoers.

De jongeman in dit filmpje heeft namelijk magnetische implantaten bij zichzelf gezet. Door deze implantaten blijft de iPod op haar plaats op zijn pols zitten. Zo stevig zelfs, dat de man rustig door de menu’s heen kan swypen. Hij noemt zijn uitvinding de iDermal. Oja, de beste man plaatste deze implantaten zelf en laat ook dit in het filmpje zien (shocking!)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.