Het persbericht is rijkelijk laat gezien het persbericht spreekt over 25 april, maar vanaf die dag is het al mogelijk om Frobisher Says gratis op je PS Vita te downloaden. Voor late kopers van de PS Vita is dit een mooi cadeau van Sony. Kopers van het eerste uur zullen minder onder de indruk zijn. Frobisher Says was onderdeel van het pre-order pakket en voor velen een redden om de console te reserveren.

Toch heeft Sony ook voor de klanten van het eerste uur een klein goedmakertje. Frobisher Says krijgt namelijk 15 nieuwe minigames die je als losse DLC naar binnen kan trekken. Helaas vraagt Sony daar wel €1,99 voor.

Frobisher Says is een bonte verzameling minigames voor op je Playstation Vita console. De game vraagt jouw als speler steeds nieuwe en gekke opdrachten te vervullen. Het is ook mogelijk om op één Vita met meerdere spelers het spel te spelen. Frobisher Says ondersteunt maximaal 12 spelers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.