Bowers & Wilkins heeft met de P3 wederom een exclusieve hoofdtelefoon gelanceerd. De lancering van deze nieuwe hoofdtelefoon vond in een eveneens exclusieve setting plaats. De Abbey Road Studios in Londen. Inderdaad, die studio waar vele grote artiesten hun platen opnemen.

Voor het ontwerp heeft B&W gekozen om met rubber en aluminium te werken. Het meest opvallende onderdeel aan het ontwerp is de verbinding tussen de oorschelpen en hoofdband. Deze bevat tevens een scharnier waardoor de P3 gemakkelijk opgeborgen kan worden.

Uiteraard is ook deze hoofdtelefoon als headset voor iOS producten te gebruiken. In het snoer tref je dan ook een microfoon en afstandsbediening aan.

Beschikbaarheid

De Bowers & Wilkins P3 gaat €199 kosten en is zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar. Wanneer hij in de schappen ligt wist het persbericht niet te melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.