Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

505 Games Komt met Adidas MiCoach Game

Inmiddels ben ik drie weten op pad met de nieuwe MiCoach van Adidas. Een app die mij helpt in de start met hardlopen. Hoewel jullie nog een weekje moeten wachten voor de review op GadgetGear.nl verschijnt, heb ik al wel een leuk nieuwtje over de MiCoach. 505 Games werkt momenteel namelijk aan een MiCoach game voor de Playstation 3 en de Xbox 360.

Er waren al games voor de iPhone en ipod Touch, maar met de release van een game voor de Xbox en Playstation maakt Adidas wel een enorm grote stap voorwaarts. Naast dat de game feedback van de MiCoach sensoren zal gebruiken, maakt de game ook gebruik van de Kinect of de Playstation Move controllers.

Met de nieuwe Adidas game krijgen gamers toegang tot 400 nieuwe workouts en kunnen ze uiteraard alle sportieve prestaties nauwkeurig bijhouden. In de game zullen een aantal bekende coaches hun opwachting maken. Vergelijkbaar met de MiCoach app zoals die er nu al is. Wanneer de game verschijnt weten we nog niet, maar de aankondiging maakt mij in ieder geval erg nieuwsgierig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.