WUA: Vodafone Beste Website voor Prepaid

Onderzoeksbureau Wua heeft becijferd dat Vodafone de beste website heeft om prepaid pakketten aan te schaffen. Dit nieuws komt naar voren uit een onderzoek onder 40 respondenten in de maand maart. De respondenten gaven aan dat Vodafone als favoriete en meest betrouwbare aanbieder naar voren is gekomen. Het is duidelijk dat het onderzoek enkele weken voor de brand heeft plaatsgevonden ;-).

De respondenten beoordeelde Vodafone met een 6.8, het hoogste cijfer uit de lijst. Drie maanden eerder scoorde Vodafone nog een 6.1 en deelde haar tweede plaats met KPN terwijl Simyo met een 7.1 topscoorder was. In de huidige lijst is Simyo naar de tweede plaats geschoven. Onderaan staan de heren van Ortel Mobile.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events