Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Verkoop Playstation 3D Monitor Gestart

Sony is eindelijk van start gegaan met de verkoop van haar Playstation monitor. Het apparaat zou in november al verschijnen, maar heeft maarliefst vijf maanden vertraging opgelopen. In Amerika was hij wel al vanaf november te koop en het overweldigend succes heeft inmiddels de eerste prijsdalingen opgeleverd.

De Playstation Monitor is in staat om niet alleen 3D beeld weer te geven, maar om spelers tijdens een multiplayer sessie ieder het eigen 2D beeld van de game te laten zien. Op dat moment sluiten de active shutter glazen niet om en om, maar tegelijk. De monitor maakt daarmee een einde aan het klassieke split-screen gaming.

Sony verkoopt het scherm in Nederland gebundeld met twee brillen, een HDMI kabel en twee games: Gran Turrismo 5 Platinum en Killzone 3 Platinum. Voor de gehele bundel betaal je dan €499. Een slimme koper doet in dit geval wel aan import. In Amerika tref je hem aan voor $299. Je krijgt er dan de Amerikaanse release van Motostorm Apocalypse bij (heb je hoogst waarschijnlijk niks aan) en je mist één bril. Een losse bril kost je daar $56.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.