GadgetGear.nl

UPC Lanceert TV Buzz

UPC heeft vandaag TV Buzz gelanceerd. Dit nieuwe portaal geeft inzicht in proggramma’s die nu op TV te zien zijn en wat mensen er over tweeten, hyven of posten op Facebook. De app lijkt sterk op het populaire Zeebox uit Amerika en doet dienst als een zogenaamd ‘second screen’.

De web app werkt niet alleen op PC, maar ook op de meeste tablets en smartphones. Inloggen gaat via Facebook, Twitter of Hyves.

 

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten