Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe Kleuren voor de PS3

Sony heeft vandaag een drietal nieuwe kleuren voor de Playstation 3 aangekondigd. Je zou ze zilver, wit en rood kunnen noemen, maar Sony spreekt liever van Scarlet red, Classic White and Satin Silver ;-).

De rode ligt 16 mei al in de winkels, de andere twee volgen een maand later. In de doos tref je niet alleen de console aan, maar ook twee dualshock 3 controllers in dezelfde kleuren. Daarnaast is de PS3 voorzien van een 320GB HDD. Heb je al een PS3, maar ben je jaloers op de 320GB HDD in deze machines? Check dan onze ombouw FAQ om je huidige PS3 wat meer ruimte te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.