Konami heeft gisteren de opvolger van PES 2012 aangekondigd. Inderdaad, we hebben het nu alweer over PES 2013. Met de 2012 editie heeft Konami laten zien dat het wederom in staat was een voetbal simulator voor de hardcore gamers neer te zetten en ook de plannen voor 2013 lijken weer ambitieus te zijn.

PES 2013 keert volgends Konami terug naar haar roots. De game gaat zich meer focussen op de individuele vaardigheden van de verschillende voetballers in de PES database inclusief hoe deze voetballers op tegenspelers reageren. Dit zou de dynamiek in het veld enorm kunnen vergroten. Konami noemt dit PES FC ofwel PES FullControl.

Ook de AI krijgt weer een grote onderhoudsbeurt. Nu had ik al weinig te klagen over de AI, maar Konami heeft toch een flink aantal verbeterpunten gevonden. Konami zal onder anderen de moeilijkheidsgraad dynamischer maken waardoor je tegenstanders beter in balans komen met jouw eigen prestaties. Ook de keepers krijgen een update waardoor deze beter en natuurlijker gaan presteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.