Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Meer Details Mario Tennis Open (3DS)

Eind mei mogen we wederom een nieuwe Mario titel op de 3DS verwachten en wel Mario Tennis Open. Net als eerder Mario sportgames, zal ook deze game weer een unieke twist bevatten waar alle karakters uit Mario’s eigen wereldje op los kunnen gaan.

Mario Tennis Open bevat een uitgebreide set minigames die allemaal aan tennis gerelateerd zijn. Het is daarin mogelijk om ook online de strijd met je vrienden aan te gaan. Je kan daarin je eigen prestaties bijhouden en medailles winnen.

Via Streetpass is het mogelijk om virtuele competities met voorbijgangers te houden. Het is ook mogelijk om winning streaks uit te wisselen en mii personages te showen. Hoe meer je speelt, hoe meer nieuwe voorwerpen je voor je Mii karakters zal ontvangen.

Mario Tennis heeft ook ondersteuning voor QR-Codes. Inderdaad, dat is weer eens wat anders dan de AR-Cards waar we normaal mee spelen. Met QR Codes is het mogelijk om nieuwe karakters vrij te spelen. Dat kan echter ook door in het spel te vorderen. Onder de vrij te spelen karakters bevinden zich Luma, Baby Mario en Dry Bowser.

Mario Tennis verschijnt 25 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.