Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

iPad.Startpagina.nl Totaal Vernieuwd

Wat zijn ze er trots op, onze collega’s bij Digishock. Vandaag lanceerden zij samen met Startpagina.nl de vernieuwde iPad.Startpagina.nl. De nieuwe stijl van de startpagina gaat niet alleen volledig mee in de restyling van het Startpagina.nl portaal, maar alle links zijn ook nog eens herzien.

Zo zijn de blokjes op de pagina kleiner geworden waardoor alleen de beste links per onderwerp aan bod komen. In de eerste kolom tref je voornamelijk links met betrekking tot hoesjes, tasjes en andere bescherming voor je iPad aan. De middenkolom is een stuk spannender. Daar tref je stylussen (ideaal vooe DrawSomething), keyboards, joysticks en andere spectaculaire producten aan. De rechter kolom gaat over docks, in alle soorten en maten. Onderaan de pagina gaat het kort over apps.

Als je de zusterpagina iPad-Apps.Startpagina.nl bezoekt zal het opvallen dat deze pagina nog steeds in de oude layout te zien is. Ook deze pagina wordt op dit moment gerestyled. We verwachten de oplevering volgende week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.