Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Batman: Arkham City GOTY Edition Aangekondigd (PS3/X360)

Als er één game is die ik afgelopen jaar met enorm veel plezier heb gereviewed, dan was het wel Batman: Arkham City. Een superhelden game die ook voor niet-fans enorm leuk is om te spelen. Het is dan ook goed om te horen dat Warner Bros nu Batman: Arkham City Game of the Year Edition heeft aangekondigd.

Deze nieuwe editie, die op 6 september op de Xbox 360 en Playstation 3 verschijnt, bevat naast de originele game ook alle DLC’s die Warner heeft uitgebracht. Inclusief de nieuwe Harley Quinn’s Revenge Pack die vanaf 30 mei gedownload kan worden. Deze laatste DLC voegt twee uur aan extra gameplay toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.