Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Adobe Kondigt Photoshop CS6 (Extended) Aan (PC)

Adobe heeft vandaag haar nieuwe Photoshop CS6 en Photoshop CS6 Extended aangekondigd. Met de release van deze nieuwe edities. Ook deze nieuwe versie van Photoshop staat weer bol van de verbeteringen. De meest indrukwekkende hiervan zal zonder twijfel de Content-Aware Patch zijn. Een brush op basis van de krachtige content-aware fill die Adobe in CS5 introduceerde.

Adobe heeft Photoshop CS6 tevens voorzien van haar nieuwe Mercury Graphics Engine. Deze nieuwe engine maakt actief gebruik van de GPU in jouw computer waardoor Adobe meer snelheidswinst op bewerkingen realiseert.

Adobe heeft ook een serie nieuwe Type tools toegevoegd en het gebruik van vectorlagen verbeterd. Ook is het makkelijker zoeken in je lagen. Een andere opvallende feature is de mogelijkheid om Photoshop CS6 te gebruiken om video’s te bewerken. Het moge duidelijk zijn. De grenzen vervagen!

Photoshop CS6 Extended biedt de 3D ontwerper een serie nieuwe mogelijkheden. Zo heeft Adobe 3D Fingertip Controls en een hoop nieuwe effecten toegevoegd om makkelijker met 3D beelden te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.