Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

3D Printen Onder de $500

Eerder deze maand konden we al melden dat de Cube de eerste 3D printer voor consumenten zou zijn. Consumenten met een dikke zak, want de Cube kost $1.299 en dan ontbreekt het nog aan patronen. Solidoodle laat zien dat het ook voor $500 kan.

De Solidoodle 2 print op een vergelijkbare manier als de Cube en bouwt het object laag voor laag op. Naast de standaard versie is er ook nog een Pro versie van de Solidoodle. Hier betaal je $50 meer voor, maar daar krijg je een mooie casing voor terug. Het oppervlak van de printer is 6X6X6inch. Waar en wanneer hij in Europa te koop is, konden we nog niet achterhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.