Cube, de 3D Printer voor Thuis

Cubify brengt met de Cube de eerste 3D printer voor consumenten op de markt. Oké, voor consumenten met een diepe zak. Het 3D printertje gaat je namelijk $1.299 kosten en een cardridge kost je toch ook al $50.

Heb je weinig talent, dan heb je geluk. Je krijgt meteen een setje credits om 25 professionele 3D modellen van de Cubify website te downloaden. Daarmee kan je zeer snel je eerste creaties uit je printertje laten groeien.

Om nog even terug te komen op de cardridges, die gaan per kleur. De cube kan geen kleuren mengen. Je koopt dus de kleur die je daadwerkelijk nodig hebt. Gelukkig krijg je korting wanneer je meerdere kleuren tegelijk aanschaft ;-).

Wil je ook een Cube, check dan Cubify.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.