Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Sony Lanceert de V55 en ZX600 Hoofdtelefoons

Sony heeft afgelopen week twee nieuwe ‘Urban Style’ koptelefoons gelanceerd. Met deze nieuwe hoofdtelefoons geeft Sony meteen toe aan de trend van platte kabels. Sony zegt de kabels van een speciale laag te hebben voorzien waardoor de snoertjes niet meer in de knoop kunnen raken. Klinkt spannend!

Beide hoofdtelefoons zijn uitgerust met 40mm neodymiumdrivers waardoor ze een vermogen van maximaal 1.000mW aankunnen. Bijkomend voordeel van de grote drivers is dat ze in staat moeten zijn een zeer warm geluid weer te geven.

MDR-V55 hoofdtelefoon

Het gesloten ontwerp omvat oorkussens die naadloos op de oren aansluiten, wat ook bevorderlijk is voor de geluidsisolatie. De omkeerbare oorschelpen dragen ook bij aan de flexibiliteit bij het mixen van dansmuziek.

MDR-ZX600 hoofdtelefoon

De lichte en comfortabele MDR-ZX600 heeft een klassieke look opgefrist met metalen accenten en een kleurrijk detail dat harmonieus samengaat met het platte snoer.

Prijs en beschikbaarheid

De adviesprijs van de MDR-V55 is 100,- euro en hij is vanaf begin april 2012 beschikbaar. De adviesprijs van de MDR-ZX600 is 70,- euro en die ligt begin april 2012 in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.