Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Sony Knalt Unit 13 op de PS Vita

Sony wist al vroeg te vertellen dat de PS Vita een ideale handheld console is voor een portable shooter. Met de release van Zipper Interactive’s Unit 13 vandaag krijgt de PS Vita dan ook die shooter waar menig Vita fan ongetwijfeld op heeft zitten wachten.

In Unit 13 ben jij onderdeel van een anti-tereureenheid en kom je in verschillende realistische situaties terecht waar jouw acties beslissend zijn voor de uitkomst van het gevecht. De missies zijn kort, intens en non-lineair. Er zijn dus meerdere manieren om een missie tot een goed einde te brengen.

Unit 13 maakt ook sterk gebruik van de 3G verbinding. Dagelijks ontvang je nieuwe uitdagingen die kort beschikbaar zijn. Deze kan je spelen en dan via Near ergens achterlaten voor je vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.