Daniel Schilling beoordeelde namens GadgetGear de Little Deviants met 3.5 sterren.

The Good
  • Veel minigames
  • Maakt gebruik van de vele functies van de vita
  • Leuke vormgeving
The Bad
  • Minigames worden herhaald in verschillende settings
  • Besturing niet altijd even accuraat
  • Geen klassieke knoppenbesturing
  • Voor kinderen vaak te moeilijk
  • Voor volwassen iets te kinderlijk


Draaien, swipen op het touchscreen, swipen op het touchpad, swipen en tikken op allebei de kanten tegelijk, de camera gebruiken, de gyroscoop gebruiken. Ja je leest het goed, de game Little Deviants maakt gebruik van alle leuke, nieuwe bedieningen van de PS Vita.

Gameplay:

In mijn review van de Vita heb ik al uitgelicht wat het apparaat allemaal kan op gebied van besturing. Little Deviants maakt gebruik van al deze mogelijkheden, maar laat 1 besturingsmogelijkheid achterwege, namelijk de klassieke knoppenbesturing. Verwacht dus geen hardcore game (ook omdat het een minigames collectie betreft) waarbij je eindelijk de twee analoge sticks op de handheld gaat gebruiken.

Little Deviants is echt een typische launchgame die alle mogelijkheden van de nieuwe console laat zien. Al de opties die ik genoemd heb in de intro worden op een aardige manier gebruikt al laat de gyroscoopfunctie (je PS Vita bewegen en daardoor je character besturen) nogal te wensen over.

Verhaal en Looks:

Little Deviants ziet er tof uit. Veel warme en felle kleuren die van het prachtige OLED scherm af knallen. Je speelt met schattige en koddige aliens die zijn neergeknald door ruimterobots en daardoor op aarde zijn beland. Door allerlei minigames te spelen win je onderdelen voor je nieuwe ruimteschip om zo weer terug de ruimte in te gaan en de robots uit te schakelen. Het hele gebeuren ziet er een beetje kiddy uit, maar is stiekem toch best wel erg leuk.

Conclusie:

Little Deviants is een game die goed alle mogelijkheden van de Vita toont. Helaas zal dit voor volwassen en hardcore gamers niet heel aantrekkelijk zijn. Dit is een echte game om alle functies van PS Vita te ontdekken of een game voor je kids voor als je zelf even niet bezig bent met Uncharted, Wipeout of FIFA.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.