Kobo Lanceert Nederlandse eBookstore

Enkele weken geleden kon je al de review lezen van de eerste eReaders die eReadergigant Kobo in Nederland op de markt zet; de Kobo Touch. Nu, is het bedrijf eindelijk zo ver dat het ook een Nederlandstalige winkel heeft. Kobo lanceert de digitale boekwinkel samen met de Nederlandse boekwinkel Libris Blz.

De nieuwe webshop, die te vinden is op kobobooks.nl, bevat 2,5 miljoen eBooks. Natuurlijk zijn deze niet allemaal Nederlandstalig, maar Kobo en Libris beloven een flink aanbod van Nederlandse bestsellers. Gelijk met de lancering van de webshop, start ook de verkoop van de Kobo Touch eReader.

Ter ere van de opening van de nieuwe site, hebben Kobo en Libris een actie opgezet. Tot en met 24 maart 2012 zijn Bonita Avenue van Peter Buwalda, De held van Jessica Durlacher en De overgave van Arthur Japin met zes euro korting te downloaden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.