Garmin Presenteert GPS met TV Recorder

We keken er al eerder naar, GPS systemen met de mogelijkheid om TV te kijken. Zo reviewden we de Mio Spirit 575 TV als eens. Garmin herhaalt het trucje niet zomaar. De mannen van Garmin hebben de nieuwe Nüvi 2585TV niet alleen van tuner voorzien, maar ook van een opnamefunctie.

Het navigatiesysteem beschikt over een 5 inch display en bevat een DVB-T tuner. In Nederland kan je dus kijken naar NL1, NL2, NL3 en je regionale omroep. De andere kanalen zitten achter een betaalmuur van de KPN (Digitenne) waar het toestel mogelijk niet mee overweg kan. Het toestel kan natuurlijk ook videobeelden en audio afspelen. Verder laat Garmin nog weinig los over het nieuwe navigatiesysteem. Het enige dat we kregen was een link naar een site die er (nog) niet was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.