Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

EA Voegt UEFA Euro 2012 toe aan FIFA 12

Dit jaar is het zo ver. Een nieuw EK. Om dit te vieren, gaat EA een nieuwe DLC voor FIFA 12 online zetten. Het gaat om het 2012 European Football Championship dat 8 juni in Polen van start zal gaan. De betaalde uitbereiding is beschikbaar voor zowel de Xbox 360 en Playstation 3 consoles als voor de PC.

De nieuwe DLC is vanaf 24 april te downloaden en laat je spelen met de nationale teams van de 53 UEFA landen. De wedstrijden vinden natuurlijk plaats in de 8 officiële stadions. Naast de nieuwe content, voegt EA ook een nieuw speltype toe: de Zegetocht. Hierin moet je alle 53 landen verslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.