GadgetGear.nl

Beelden Nederland van Boven Vrij Beschikbaar

Nederland van Boven is ongetwijfeld één van de meest interessante documentaireseries die de afgelopen maanden op TV is geweest. Goed nieuws voor de videohobbyisten. De VPRO heeft 3 uur aan ruw materiaal van deze vluchten op haar website gezet. Gratis!

Door het materiaal te downloaden kan iedereen nu aan de slag en zelf nieuwe video’s produceren. Deze mag je dan terugsturen naar de VPRO. De VPRO zal deze montages dan weer plaatsen op de site van Nederland van Boven.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten