Na het drama rondom de oververhitting van de nieuwe iPad, blijkt wederom een vreemd probleem op te duiken. Een website kwam er namelijk achter dat de iPad door blijft laden wanneer de accu volgens de statusindicator al aangeeft dat de batterij vol zit. Dit kan tot een uur na het laden doorgaan.

Deze ontdekking komt van de website iLounge. Die zocht het uit nadat consumenten begonnen te klagen dat de batterij van de nieuwe iPad minder lang meegaat. Het zou goed kunnen dat de statusindicator meldt dat de accu vol zit, terwijl dat in de praktijk nog niet zo is. De nieuwe iPad batterij is al ongeveer 40% groter. Dat is hard nodig gezien het nieuwe Retina display en de nieuwe A5X processor harder moeten werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.