Hebben we net de introductie van de Apple TV settopbox achter de rug, gaan er alweer nieuwe geruchten over een nieuwe TV van de fruitige ICT’er. Als we de geruchten mogen geloven, start Apple in mei met de productie van de nieuwe HDTV.

Het nieuws komt van Peter Misek die al langer roept dat het apparaat eraan zit te komen, maar nog nooit echt harde bewijzen heeft kunnen leveren. Hij geeft aan dat Apple al langer kleine hoeveelheden onderdelen voor een TV ontvangt, maar wat is tegenwoordig het verschil tussen een TV en een Cinema Display? Juist, de aanwezigheid van een tuner. Het kan dus maar zo zijn dat hij een nieuwe versie van de Cinema Display op het spoor is en dat zou mij zeker niet verbazen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.