Google heeft een belangrijke wijziging voor Android Market doorgevoerd. Vanaf nu is het mogelijk voor ontwikkelaars om applicaties te programmeren die maarliefst 4GB groot zijn. Dat is dus balen wanneer je een Galaxy Pocket met 3GB opslagruimte heb gekocht en geen budget hebt voor een MicroSD kaartje ;-).

Tot nu toe was het enkel mogelijk om apps van maximaal 50MB aan te bieden. Google ziet nu echter ook in dat 3D games met veel artwork en bepaalde apps (magazines/navigatie) echt niet met 50MB uit de voeten kunnen. Vandaar dat Google vanaf nu het aanbieden van apps met een maximale bestandsgrootte van 4GB toe gaat staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.