De Beats Audio koptelefoons van Monster Audio en Dr. Dre zijn ongekend populair. Nu de koptelefoons de status van modeaccessoire hebben bereikt zijn jongeren steeds vaker het slachtoffer van diefstal en beroving. Audiomerk Teufel komt nu met een actie voor de gedupeerden.

Het merk biedt slachtoffers die hun Dr. Dre koptelefoon kwijt zijn geraakt een gloednieuwe Aureol Massive koptelefoon aan. Uiteraard wel pas nadat er aangifte is gedaan. Zoals Teufel zelf al aangeeft is het een koptelefoon zie stevig is en goed klinkt. De vraag is alleen of iemand die de Dre koptelefoons puur voor het design koopt, hier ook mee over straat zou willen.

Wil jij van de sympathieke actie gebruikmaken, stuur dan een scan of foto van de originele aangifte naar dit e-mail adres. De creatieve actie loopt tot 13 februari 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.