Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Star Wars: The Old Republic Blijft Groeien

Hoewel wij al zeer tevreden waren met Star Wars: The Old Republic (SWTOR), blijken jullie dat ook te zijn. De populariteit van de Bioware game blijft alsmaar groeien. Inmiddels bevat SWTOR dan ook meer dan 2 miljoen actieve spelers en dat slechts zes weken na de lancering van de game.

De servers zijn inmiddels 99,5% van de tijd online, iets waar in het begin veel gamers over klaagden. De totale speeltijd van gamers staat nu op 239 miljoen uren (gelijk aan 27.000 jaren), er zijn 20.000.000.000 vijanden omgebracht en 148.000.000.000 credits uitgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.