Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung Introduceert de Galaxy Ace 2 en Mini 2

Samsung heeft vandaag twee nieuwe Android smartphones op de wereld gezet. Het gaat om de nieuwe Samsung Galaxy Ace 2 en de Samsung Galaxy Mini 2. De specs van de toestellen ontlopen elkaar niet al te veel en wanneer je in gedachte houdt dat dit toch dé nieuwe budgetmodellen van Samsung moeten zijn, zijn ze best netjes!

Samsung Galaxy Mini 2

De Galaxy Mini 2 beschikt over een 3.27 inch touchscreen (320×480). Hij draait op een 800Mhz CPU die beschikt over 512MB RAM. Daarnaast bevat het toestel 4GB intern geheugen. De 3,15 megapixel camera kan alleen filmpjes schieten op VGA formaat. Het toestel beschikt wel over Bluetooth, WiFi, FM en GPS.

Samsung Galaxy Ace 2

De Galaxy Ace 2 beschikt eveneens over een 800Mhz CPU, maar deze krijgt een royalere 768MB RAM om mee te werken. De hoeveelheid opslagruimte voor de gebruiker is net als bij de Mini 2 beperkt tot 4GB. Naast een groter hoeveelheid RAM geheugen (handig voor Multi-tasking), beschikt de Ace ook over een beter scherm. Dat van de Ace 2 mee tnamelijk 3.8 inch (480×800). De Galaxy Ace 2 beschikt verder over Bluetooth, WiFi, WiDi en eveneens een FM ontvanger. De camera is verder opgeschaald naar 8 megapixel en in staat om 720p HD opnamen vast te leggen.

Beschikbaarheid

Samsung zal de Galaxy Mini 2 in het zwart en oranje aanbieden. De Galaxy Mini 2 gaat €199 kosten. De Galaxy Ace 2 verschijnt vooralsnog enkel in het zwart. Hij zal naar verwachting €349 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.