Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe AR Cards voor Kid Icarus en meer Nintendo Nieuws

Met de release van de PS Vita kan het natuurlijk niet anders dan dat ook Nintendo met een hoop interessante berichten aan komt zetten. Het meest opvallende nieuws is dat Nintendo bij Kid Icarus 6 nieuwe AR Cards zal uitgeven. Deze zitten standaard bij het Kid Icarus Uprising spel.

Kid Icarus: Uprising (3DS)

Kid Icarus: Uprising‘s producer Masahiro Sakurai verscheen tijdens een uitzending van Nintendo Direct om uitleg te geven over deze bijzondere nieuwe release voor de Nintendo 3DS. Kid Icarus zal namelijk veelvuldig gebruik maken van AR Cards waarmee je gevechten uit kan voeren. Hoeveel kaarten er in totaal zijn is onbekend, maar je krijgt in ieder geval zes verschillende kaarten bij het spel. Daarnaast zal het mogelijk zijn om Nintendo punten in kaarten om te zetten en om pakjes met kaarten in de winkel te kopen.

Kid Icarus Uprising wordt ook van Streetpass en SpotPass voorzien. Je kan zo edelstenen en wapens uitwisselen. Daarnaast ontvang je met regelmaat nieuwe wapens. In de verpakking van Kid Icarus zit overigens ook de eerder aangekondigde Portable 3DS Stand en het spel kan met de Circle Pad Pro overweg. Een release om naar uit te kijken dus.

Kid Icarus Uprising verschijnt 23 maart.

Inazuma Eleven 2 (DS)

Inazuma Eleven 2 van SEGA vormt een unieke combinatie van voetbal en RPV. De hoofdrol is weggelegd voor doelman Mark Evans. Na het winnen van het Frontier voetbal toernooi wordt zijn voetbalschool aangevallen door aliens die een dodelijk potje voetbal opeisen. Aan jou natuurlijk de taak om deze aliens van de planeet af te trappen.

Inazuma Eleven 2 verschijnt in twee edities. Inazuma Eleven 2: Firestorm en Inazuma Eleven 2: Blizzard. Het hoofdverhaal is in beide games gelijk, maar net als bij de Pokémon games verschillen de spelers die je in elke game hebt zitten (150 stuks).

Nog iets unieks is de multiplayer stand van het spel. Tot 4 spelers kunnen het tegen elkaar opnemen en de multiplayer is compatible met het eerste Inazuma Eleven spel.

Inazuma Eleven 2 verschijnt op 16 maart.

Rhythm Thief & The Emperors Treasure (3DS)

Met Rythm Thief zet SEGA een muziekspel neer zoals je hem op het eerste gezicht misschien niet zou verwachten. Jij speelt Raphael en zijn alterego Phantom R, een eenzame dief die de gestolen waren na enkele dagen altijd weer netjes terugbrengt. Ook nu ga je weer een belangrijke roof uitvoeren in een spel vol muzikale puzzels en andere uitdaginen.

Rhythm Thief & The Emperors Treasure verschijnt 5 April.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.