Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe Details Kid Icarus: Uprising (3DS)

Jawel, hij komt terug; Kid Icarus! We schreven al eerder over onze kleine gevleugelde held en kunnen inmiddels melden dat Kid Icarus 23 maart in de winkel zal liggen, maar dat is niet alles. We weten inmiddels ook al een beetje wat je dan de game mag verwachten. Zo verschijnt hij met een speciale 3DS accessoire!

Verhaallijn

Ruim 25 jaar na de lancering van Kid Icarus op de NES, is deze Griekse god terug. In Kid Icarus: Uprising gaat het om de terugkeer van Medusa, koningin van de onderwereld en aanvoerster van haar Underworld Army. Jij speelt Pit en met de hulp van Palutena ga jij zowel op land als in de lucht de strijd met Medusa aan.

Fiends Cauldron

Nieuw in Kid Icarus: Uprising is de Fiends Cauldron. Dit is een nieuw systeem waarmee de speler zelf de moeilijkheidgraad per level aan kan passen. Van niveau 0.1 tot en met 9.0. Om een hogere moeilijkheid te bereiken, gebruik je harten die je onderweg verzamelt. Heb je de harten niet, dan ben je dus niet goed genoeg en kan je de hogere moeilijkheidsgraden niet vrijspelen.

Circle Pad Pro Ondersteuning

Kid Icarus: Uprising maakt gebruik van de Circle Pad Pro, maar niet zoals je zou verwachten. Nintendo gebruikt de Circle Pad Pro namelijk om het spel toegankelijker te maken voor linkshandige spelers.

Nintendo 3DS Stand

Bij Kid Icarus: Uprising ontvang je ook de nieuwe, speciale 3DS Stand. Een standaard die bedoeld lijkt te zijn om de 3DS op een tafel te zetten en zo, de game makkelijk te kunnen spelen. Nee, meer weten we nog niet. Nieuwsgierig zijn we wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.